Derbi u Knjaževcu

Nije stvorena euforija i pored dve uzastopne pobede u prvenstvu. Veliki respekt imaju u stručnom štabu prema ekipi FK Timočanin, gde naš tim gostuje u okviru 22. kola Srpske lige Istok, koji se igra u sredu 17. marta.

Sa neizvesnošću su se čekale odluke kriznog štaba da li će mere zahvatiti i sportska borilišta, međutim prvenstvo se nastavlja sa postojećim merama bez prisustve publike.

Timočanin je ostavio utisak u prvom delu prvenstva u Svilajncu, naši fudbaleri znaju da će imati veoma težak zadatak i vrlo ozbiljnog protivnika. Domaćin u poslednjih 6 utakmica ne zna za poraz. Sve u svemu očekuje nas jedna lepa fudbalska predstava koju ćemo gledati samo putem snimka na YouTube-u.

Sve utakmice se igraju od 14:30 i pored naše utakmice izdvajamo još i utakmicu u Resavici između Rembasa i Budućnosti iz Popovca, Vlasina dočekuje Careve iz Niša. Timok bi trebalo da ima lak posao sa komšijama iz Kablova (*podsećamo Kablovi su istupili iz takmičenja ali su nastavili takmičenje sa omladincima Timoka).

Sa našim timom neće biti nekoliko povređenih igrača (Aćimović, Ilić …)  šef stručnog štaba Trailović je još u izolaciji zbog covid-a, a trener golmana Vladan Radača je u Africi gde kao trener golmana reprezentacije Libije učestvuje u zaostalim kvalifikacionim utakmicama za Afrički kup.

Trenutni izgled tabele:

 

Golman Žarko Trifunović

Čeka nas teška utakmica, sa puno ritma i borbe. Ekipa Timočanina je dobra i iskusna što pokazuje njihova forma na zadnjih 6 utakmica ne znaju za poraz, ali mi ako budemo pravi i ponovimo igru iz Paraćina i drugo poluvreme protiv Medoševca siguran sam da se vraćamo iz Knjaževca neporaženi.

Obzirom da je poöetak sezone, mislim da smo ušli u prvenstvo sasvim dobro i da smo pre početka postavili cilj da idemo od utakmice do utakmice, momci rade dobro i pohvalio bih odnos na treninzima i utakmicama. uz zasluge trenera Trailovića pomocnika Resavca i trenerom golmana Radačom.

sezonske karte

registruj se

Postani član online zajednice prvi ćeš dobiti vesti, ulaznice i novosti iz kluba.