Lako sa Moravcem

Očekivalo sa da protiv “fenjeraša” naš tim nema većih problema, pa su se malo promešale karte i osvežila ekipa. Ovakva utakmica nam je bila preko potrebna da se još bolje uigramo i da se proširi igrački kadar. Kako kaže trener Nenad Trailović definitivno smo dobili nove igrače na koje možemo ozbiljnije da računamo. 

Sama utakmica je odigrana rutinski uz dozirani pritisak, mada se iz ugla navijača očekivalo da prvi gol padne i pre nego što je postignut, a za to se postarao naš odbrmbeni igrač Stefan Ignjatović u 24. minutu. Serija je otvorena. Maltene u sledećem napadu već je mrežu Moravca “overio” još jedan Stefan – ovog puta Stojanović. Šilja se tek zagrejao i još dva puta upisao u listu strelaca u 40. i 55.minutu. 

Nakon toga je naš stručni štab izvršio trostruku izmenu i u igru uveo mladog Jovana Stefanovića (19) Dušana Sinđelića, Darija Al Malikija i nakon nekoliko minuta Dragana Mirkovića. 

Igra je još više dobila na dinamici i nekoliko minuta je bilo dovoljno Draganu Mirkoviću da se upiše u strelce i to dva puta (’65. i 79.min)

Sreća je ovog puta pogledala i Jovana Stefanovića pa je i on postigao gol pred kraj utakmice za konačan rezultat 0:7; i nova tri boda u gostima.

 

sezonske karte

registruj se

Postani član online zajednice prvi ćeš dobiti vesti, ulaznice i novosti iz kluba.