Nerešeno posle šoka

Ne traži se opravdanje za današnje izdanje naše ekipe. Jednostavno nije bio dan. Imali smo svojih šansi i prilika, ali je slično bilo i sa druge strane.

Nismo se oporavili od šoka u Knjaževcu i to se odrazilo na volju ekipe, dobro pripremljena ekipa iz Lebana iskoristila je to u samom početku utakmice i već u 11. minutu povela sa 0:1. 

Nije se dugo čekalo i rezultat na semaforu je bio 1:1, za to se pobrinuo standardno dobri Saša Nikodijević. Ponadali smo se da će se naši “vinuti iz pepela”, ali se to do samog kraja nije desilo. 

U drugom poluvremenu delovali smo bezvoljno i nismo stvarali izglednije prilike da ugrozimo gol Radana. 

Nije smak sveta, i moramo se brzo trgnuti jer nas sledeće nedelje čeka resavski derbi u Resavici protiv Rembasa.  

Pom.Trener Marko Resavac

Odigrali smo jednu tvrdu pravu prvenstvenu utakmicu protiv ekipe koja je znala šta želi u svakom trenutku. Ekipa iz Lebana je čvrsta, dobro organizovana, koja će mnogima ovog proleća uzeti bodove i biti težak zalogaj.
Gledali smo ih, skautirali i prepremali utakmicu i napravili plan da mi izadjemo agresivno i visoko uz konstantan posed lopte. Tako je i bilo više od 80 posto utakmice smo mi bili na njihovoj polovini sa loptom u nogama i uz konstantan posed.
Utakmica je krenula u čudnim tokom primili smo gol posle prvog prelaska njihovog na našu polovinu, brzo smo se vratili posle 7,8 minuta Nikodijević je izjednačio.
Do poluvremena smo imali 2 stopostotne šanse i 4,5 sansi iz prekida gde smo svaku loptu mi udarali glavom ali je sve bilo pored gola.
Razočarenje je veliko jer smo došli do šansi iz prekida koje stalno vežbamo i uigravamo a nismo pogodili. U svlačionici smo svi bili svesni da smo mnogo promašili i da više nemamo prava na greške kada su šanse u pitanju. Drugo poluvreme ekipa Radana se "zakopala" na svojoj polovini samo su pretili iz kontre, a mi smo očajnicki tražili pobedonosni gol. Promašili smo i u drugom poluvremenu - prečka nakon slobodnog udarca, 100-postotna šansa Maljkovića sa 7m promašen prazan gol uz faul na ivici odluke da se pokaže jedanesterac, jos par šuteva i dosta nervoze u završnici zbog pritiska koji se sam nemetnuo jer smo jurili pobedu a vreme je prolazilo. Naša ekipa je svakako bila bolja, više želela bodove i pobedu, ali nekada se stvari malo drugačije nameste na terenu i otvore protiv nas. Čestitao bih odličnoj i čvrstoj ekipi iz Lebana i poželeo sreću u nastavku prvenstva. Našim momcima sam rekao sve u svlačionici, da je jedino trening i mukotrpan rad put do uspeha i da moramo da nastavimo jako kao i do sada i da će sve da se vrati na terenu.
Sudjenje ne bih komentarišemo posle Knjaževca je suludo pričati o arbitraži, opet sumnjiva situacija kod stopostotne šanse Maljkovića i krvav zglob našeg igrača kao rezultat starta... Ali to su stvari protiv kojih mi ne možemo i nećemo više komentarisati.
Ostaje nam teren, trening i borba na utakmicama.

sezonske karte

registruj se

Postani član online zajednice prvi ćeš dobiti vesti, ulaznice i novosti iz kluba.