Prva prozivka i pripreme

Pripreme za novu sezonu Srpske lige Istok za igrače FK Radnički Svilajnac započele su na Bojači. Na prvoj prozivci je bilo dosta igrača, a priključili su im se I sada već stasali momci iz omladinskog sastava. Stručni štab I uprava kluba još obavljaju razgovore sa novim I starim igračima, tako da se u narednim danima očekuje zaokruživanje tima.

Timu se priključio Jovica Blagojević iz Kragujevca koji igra na poziciji desnog krila (FK Voždovac, FK Jagodina, FK Sinđelić, Radnički Obrenovac).

Novo lice u klubu je pomoćni trener Đorđe Vučković iz Jagodine (GFK Jagodina, Rembas, Sloga) uz šefa stručnog štaba Vladana Petrovića, tako da je stručni štab kompletiran uz Vladana Radaču kao trenera golmana.

Centralni teren na Bojači je u ovoj pauzi doživeo osveženje, postavljene su automatske prskalice I uskoro se očekuje da zasija u pravom svetlu. Da podsetimo da je predsednik Opštine Svilajnac Predrag Milanović najavio izgradnju novog stadiona pred početak prošle sezone I da ga ljubitelji fudbala “drže za reč”.

Glavni trener svilajnčana Vladan Petrović je pozdravio sve igrače I predstavio svoj plan I program za  narednu sezonu koja će po svemu sudeći biti veoma interesantna jer su se ekipe iz Prve lige preselile u naš rang I svakako žele da se nadju u krug najboljih.

Na samom startu ekipu očekuje dosta pripremnih utakmica tako da je već u sredu prvo gostovanje u Batočini protiv Sloge, pa sledi gostovanje u Ćupriji sa Moravom, a sa Jagodinom se očekuje već 18. Jula u Svilajncu.  

sezonske karte

registruj se

Postani član online zajednice prvi ćeš dobiti vesti, ulaznice i novosti iz kluba.