Rezervisti dobili Car-a uz het-trik Šilje

Nije se Radnički naigrao u prvom poluvremenu pre svega zahvaljujući ofanzivnoj postavci ekipe iz Niša. Car Konstantin je imao jasnu nameru da što pre ugrozi gol, ali se to barem u prvom delu utakmice nije desilo.

Odbrana svilajnčana se dobro držala, ali napad skoro da nije postojao, tražila se prava igra i kao da je prošlonedeljna laka pobeda ostavila utisak da možemo lako i sa nišlijama. od izglednijih šansi izdvajamo solo prodor Saše Nikodijevića ali pas u sred šesnaestserca nije ispratio niko od saigrača. Izdvajamo iponišten gol zbog ofsajda u 31. min. 

Početna tenzija i ofanziva careva polako je popuštala i već tada se osetilo da Radnički preuzima stvari u svoje ruke, ali je na odmor pozvao solidni sudija Dušan Marek i na trenutak prekinuo akcije ekipe Radničkog. 

Trener Radničkog Nenad Trailović uvodi “slavljenika” Dušana Sinđelića (na dan utakmice je proslavljao rođendan) i Veljka Cvetkovića koji menjaju formaciju igre.

U nastavku utakmice potpuno druga priča Radnički ima veću želju, ali to se ne realizuje. Naprotiv u jednoj poluprilici odlični Bogdanović pronalazi put do gola Žarka Trifunovića i Car Konstantin dolazi do vođstva od 0:1 u 69 .min.  

U igru se uvode i Lazar Stojanović i Dari Al Maliki i Dragan Mirković igra dobija na dinamici i svežini. Domaćin sada ima povezanije napade. 

Međutim Radnički ne popušta, primljen gol je dao podstrek ekipi i naleti se samo smenjuju. U jednoj akciji oboren je u kaznenom prostoru Saša Nikodijević i siguran realizator sa 11 metara bio je Stefan Stojanović u 72.min – rezultat 1:1. 

Maltene samo što je krenuo sa pola terena Car je u narednom napadu primio gol i to od istog aktera ovoga puta na asistenciju Ilije Stojanovića – 75.min 2:1. Stvari su došle na svoje mesto, ali se sada tu Radnički ne zaustavlja, a Car Konstatnin više ne liči na istu ekipu koja je počela utakmicu. 

Pred sam kraj Svilajnčani su došli do trećeg gola uz realizaciju Stefana Stojanovića ali zaslugom Saše Nikodijevića i Veljka Cvetkovića u 91.minutu rezultat je bio konačan 3:1.

 

Izjava nakon utakmice

Trailović

Izjava nakon utakmice

Sindjelić

sezonske karte

registruj se

Postani član online zajednice prvi ćeš dobiti vesti, ulaznice i novosti iz kluba.