Rutinski sa Prokupljem

Uz kišu i klizav teren očekivala se poziciona utakmica na Bojači. Radnički je dobro otvorio utakmicu, i uz respekt mladoj ekipi iz Prokuplja igralo se taktički smišljeno. Stručni štab je za ovu utakmicu odmarao kapitena Sašu Nikodijevića (dva žuta kartona) i Stefana Ignjatovića, ali su se zamene Jovan Stefanović i Lazar Stojanović odlično pokazali po rečima Nenada Trailovića i opravdali poverenje.

Iz utakmice u utakmicu oseća se napredovanje Vasilija Veljka Milovanovića koji je u 22.minutu sa skoro 25 metara evrogolom iz trka zatresao mrežu golmana Topličanina Novakovića.

Spremni za nadigravanje igrači Topličanina se nisu povukli već su nastavili da se nadigravaju pa je to iskoristio naš strelac Stefan Stojanović i nastavio svoj golgeterski niz u 51.minutu. 2:0 za domaćina.

Stručni štab Radničkog je rešio da u igru uvede sa klupe tri igrača ali ne i da se povuče. U tim momentima su se pozicije igrača otvorile i umesto da se nastavi sistem igre koji je dogovoren počelo se sa greškama. To j eiskoristio rezervista Topličanina Jovan Jovanović i postiže gol u 70.min i smanjuje na 2:1. 

To je unelo strah u redove domaće ekipe ali uspevaju do kraja da sačuvaju rezultat i uknjiže tri nova boda za 2.mesto na tabeli. 

Kreće serijal teških utakmica i gostovanja za koji je potrebno posebno da se ekipa pripremi. Već sledećeg vikenda se igra derbi u Nišu sa ekipom Budućnosti iz Popovca.

sezonske karte

registruj se

Postani član online zajednice prvi ćeš dobiti vesti, ulaznice i novosti iz kluba.