Svi golovi – jesen ´20

Pre svega dobrodošli na novu stranicu fudbalskog kluba Radnički Svilajnac. Hvala Vam što ste izdvojili malo vremena da pogledate nešto na čemu smo takođe ponosni, obziorm da smo trenutno jedini klub u našem delu Srpske lige sa sajtom koji može da parira i velikim klubovima.

Naš sajt će biti pravo mesto za sve informacije koje se tiču funkcionisanja fudbalskog kluba, ali i okupljanja navijača, prodaja ulaznica i sportskih rekvizita.

Danas se igra poslednja zaostala utakmica iz jesenjeg dela Srpske lige Istok – derbi između FK Jedinstvo (Paraćin) i SFS Borac (Paraćin). Nakon toga za vikend se nastavlja prvenstvo (i dalje bez publike) gde će naša ekipa gostovati upravo u Paraćinu ekipi Jedinstvo. U prvom delu prvenstva na otvaranju sezone slavili smo sa 2:0. Kako saznajemo, Jedinstvo je poput nas promenilo sastav i u tim su se vratili igrači koji su igrali u internacionalnim ekipama, tako da se očekuje teška i neizvesna utakmica.

Kao posebna poslastica, pred vama je pregled svih golova našeg tima iz jesenjeg dela prvenstva, zahvaljujući našem snimatelju Igoru Vićentijeviću.

 

0
primljenih
0
datih golova
0
bodova
Golovi u polusezoni

video

Radnički je među efikasnijim ekipama Srpske lige istok. Kao najefikasniji strelci u našoj ekipi izdvojili su se sa po 7 golova Stefan Stojanović i Saša Nikodijević.

iz Arhive

Foto

Navijači moraju da budu strpljivi. I dalje su na snazi rigorozne epidemiološke mere koje ne dozvoljavaju prisustvo publike na stadionima, nadamo se da će se to uskoro promeniti.

Leave a comment

sezonske karte

registruj se

Postani član online zajednice prvi ćeš dobiti vesti, ulaznice i novosti iz kluba.